top of page

Hei

Mitt navn er Lene Viste Bjørheim

Jeg arbeider på en ungdomsskole i Stavanger og jeg er plutselig godt over 40 år.  Min store lidenskap er strikking og designer strikkeoppskrifter til store og små. 

 

Jeg mamma til fem gutter, gift med min Andreas. Vi bor i Stavanger og liker å dra til fjells i helgene. Jeg strikker hver eneste dag! Selvsagt! Jeg "fant" denne flotte hobbyen i en alder av 40 år. Før det har jeg strikket av og på, men ikke som nå!  

 

Min store drøm er å være kreativ dagen lang, med strikk og design av plagg, skikkelig strikkeglede dagen lang. 

 

Designer eventyret startet da jeg var lærer i kunst og håndverk i 2019. Mine elever fikk en ny oppgave, "designe et hodeplagg". Det skulle selvsagt strikkes og jeg ønsket at de skulle lage en skriftlig oppgave, en strikkeoppskrift i one size. Jeg tenkt at jeg selv burde teste ut oppgaven, og slik  startet min reise i designerverden.

 

I mine oppskrifter finner en ulike vanskelighetsgrader og ulike teknikker. Jeg liker å lage oppskrifter som passer til alle, som Line serien. Dette er en super serie til nybegynnere. Mens Vill i serien og Glitter serien gjerne er til dem som har strikket litt. Jeg er stor fan av volanger og søte detaljer. Men liker også det klassiske. 

 

Det er også linket til gode filmer som kan hjelpe deg, dersom du står fast. Samtidig som jeg prøver å skrive pedagogiske og godt forklarende tekster. 

 

Jeg lager oppskrifter ut fra hva jeg kjenner at jeg trenger i "vår" garderobe. Selv om jeg ikke har noen jenter i min lille flokk, blir det noen få oppskrifter til jenter også. Etter "press" fra fine teststrikkere ;)

 

Håper du vil like mine oppskrifter. Tagg meg gjerne om du ønsker å dele det som du har strikket. Det er stor stas for meg å se at du velger å strikke etter mine designs. Og veldig kjekt om du vil følge meg på FB og IG.

 

Mvh Lene // lene_knit

  • https://www.facebook.com/leneknit
  • Instagram
Lene i Wednesday tee, en super deilig sommertopp som er strikket i dobbel Tynn Line
bottom of page